hagema industrial services
hagema industrial services

Екипът ни е млад. Състои се от хора, водени от визията да внедрят в България, колкото се може по-бързо и по-ефикасно качествени продукти за местната индустрия, както машинни съоръжения и машинно оборудване с високо качество. 

 

Екипът ни добре познава немските производители. Контактите при някои от тях датират още от предходното поколение на хагема. Други сами си създадохме в последните няколко години. Стремим се да работим с едни и същи бизнес партньори. Стремим се връзките ни да са дълготрайна. Доверието е това над което работим и с което успяваме да задържим и убедим бизнес партньорите си. 

 

Част от екипа ни е постоянно в Германия. Много бързо можем да осигурим връзка с немкия производител. Вашите евентуални въпроси ги съгласуваме бързо с производителя. На конкретните Ви въпроси, следват конкретни отговори, формулирани на български език. Другата част от екипа ни е постоянно в България. Тази част е Вашият директен бизнес партньор.

 

Така позициониран екипът на хагема индустриал сървисес прави пътя между немския производител и българския клиент много къс и лесен. 

hagema industrial services EOOD

Индустриален парк ОЕ

4500-Панагюрище

Т +359 357 6 4051

Ф +359 357 6 4134

M +359 884 922 101

Е office@hagema.org

Druckversion Druckversion | Sitemap
© hagema technology GmbH