hagema industrial services
hagema industrial services

Историята на хагема индустриал сървисес еоод започва като дъщерна фирма на немската хагема технолоджи ГмбХ и като такава със закупуването на машинни части от доставчици в Източна Европа по поръчка на немски клиенти.

 

Години наред хагема снабдяваше немските си клиенти като търсеше машиностроителни фирми в България, Румъния, Полша, Словакия, Чехия, Турция, одитираше същите и се грижеше за качеството на продукцията до успешния старт на серийното производство при доставчиците. В дългите години на сътрудничество от клиент-доставчик се обособиха дълготрайни бизнес партньорства.

 

По-късно, опознала една и друга от източноевропейските страни, хагема изгражда и собствени дъщерни предприятия, някои от които и производствени. С производство стартита хагема в Полша и Чехия, представителни бюра за услуги и снабдяване се основават паралелно в България и Румъния. Така позиционирана групата години наред снабдява немските си клиенти с висококачествени прецизни машинни части.

 

хагема е в България активно от 2002 година до днес. Събрания опит и познания и отчасти приключения в Източноевропейските страни в областта на снабдяването, машиностроенето, изграждането на предприятия и преселване на цели производствени линии в тези страни, хагема иска да използва концентрирано и още по-интензивно и за в бъдеще.

 

България има добри предпоставки за развитие на икономическия ангажимент на западноевропейските фирми. Уверена в това, хагема индустриал сървисес еоод има две основни цели: да консултира немски предприятия, търсещи потенциала на българския пазар, като активира и лансира техните продукти в България и едновременно с това да активира и лансира продукти и услуги на български производители на немския пазар.

 

Статус: Ноември 2017

hagema industrial services EOOD

Индустриален парк ОЕ

4500-Панагюрище

Т +359 357 6 4051

Ф +359 357 6 4134

M +359 884 922 101

Е office@hagema.org

Druckversion Druckversion | Sitemap
© hagema technology GmbH